Volkswagen Golf

1.5 TSI Comfortline Business DSG automaat 5drs Virtual Cockpit, Navi, enz.
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 89.884 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZG-025-G
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurIndium Grey Metallic. (grijs metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)426 X 180 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Volkswagen Golf is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

    Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Extra opties op deze auto zijn: automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0640105658

    Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.

    Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen, occasions worden geleverd inclusief 40 punten Bovag Check, BOVAG-garantie indien vermeld en minimaal 6 maanden APK keuring. Alle inruil is mogelijk!

    Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
    Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.

    Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!

    De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
    onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
    Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
    daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
    auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap