Bosch Car Service Oprins in Breda

Garage in Breda

Bent u voor uw auto, lease-auto, camper of caravan op zoek naar een garage in de buurt van Breda? Dan bent u bij Bosch Car Service Oprins op het juiste adres. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf in Noord-Brabant. Wij doen alles voor uw auto.

 

Naast dat we garant staan voor deskundig advies, onderhoud en reparatiewerk kunt u ook bij ons de andere zaken voor uw auto regelen. Hierbij kunt u denken aan pechhulp, verzekeringen, financieringen van uw auto en betrouwbare occasions.

Onderhoud van uw auto in Breda door Bosch Car Service Oprins

Voor het onderhoud van uw auto, zowel de grote als kleine beurt, zit u in Breda bij Bosch Car Service Oprins altijd goed. We zijn thuis in alle merken en voeren de noodzakelijke controles en bijpassend onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften van uw merk auto. Onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door uitstekend opgeleide en vakbekwame monteurs. Deze monteurs beschikken over de meest vooruitstrevende technologische diagnoseapparatuur, technische documentatie en gereedschappen om het beste voor u en uw auto te kunnen leveren.

Reparatie van uw auto in Breda garagist door Bosch Car Service Oprins

Zodra er sprake is van een defect of schade aan uw auto bent u in in Breda bij Bosch Car Service Oprins in vertrouwde handen. Vooraf krijgt u altijd een prijsopgave - dit zodat u samen met ons de gewenste keuzes kunt maken voor uw auto.

 

Heeft uw auto reparatie of schadeherstel nodig? Ga hier verstandig mee om - de waarde van uw auto behouden is belangrijk. Zelfs voor de kleinste reparaties of schades is het slim dit te laten controleren bij ons garagebedrijf. De impact van een kleine schade of defect kan groter zijn dan u denkt. Er zullen nooit reparatiewerkzaamheden uitgevoerd worden door ons zonder dat we alles met u overlegd hebben.

 

Graag zijn wij uw vertrouwde garagist in Breda voor alle werkzaamheden aan uw auto.

 

Bij zowel onderhoud als reparatie behoudt u de fabrieksgaranties, ongeacht waar u de auto heeft aangeschaft. Voor nieuwe auto’s zijn wij dus ook bij uitstek het juiste adres om onderhoud en/of reparaties uit te laten voeren.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen