Ford Focus

1.0 EcoBoost ST Line Business + Winterpack, Led koplamp, Navi, 18inch NL AUTO
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 70.235 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XP-302-P
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)438 X 183 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ford, een merk dat staat voor kwaliteit en een drang naar innovatie. ‘Go Further' zeggen ze daar. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

    De geavanceerde technologie in deze Ford is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

    Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit. Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0640105658

    Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.

    Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen, occasions worden geleverd inclusief 40 punten Bovag Check, BOVAG-garantie indien vermeld en minimaal 6 maanden APK keuring. Alle inruil is mogelijk!

    Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
    Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.

    Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!

    De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
    onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
    Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
    daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
    auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap