Suzuki Swift

1.2 Stijl Smart Hybrid 5drs Climate Control
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 85.027 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-626-SK
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)384 X 174 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Suzuki Swift. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z'n baas dankzij de keyless start. Natuurlijk behoren lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    Om deze Suzuki echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0640105658

    Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.

    Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen, occasions worden geleverd inclusief 40 punten Bovag Check, BOVAG-garantie indien vermeld en minimaal 6 maanden APK keuring. Alle inruil is mogelijk!

    Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
    Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.

    Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!

    De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
    onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
    Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
    daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
    auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap