Nissan Juke

1.2 DIG-T S/S Connect Edition
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 118.125 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-628-HX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2015
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)414 X 177 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De Nissan Juke is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de Nissan uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met cruise control, keyless entry, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Nissan Juke. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

    Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Nissan, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Audio-navigatie full map
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag