Citroën C3

1.2 PureTech S&S Feel Edition 5drs, AIRCO, Navigatie, NL-Auto
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 82.118 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-731-HG
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Citroen C3. De aandrijving van deze Citroen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    Zoals u mag verwachten van deze Citroen C3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als accident avoidance system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0640105658

    Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.

    Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen, occasions worden geleverd inclusief 40 punten Bovag Check, BOVAG-garantie indien vermeld en minimaal 6 maanden APK keuring. Alle inruil is mogelijk!

    Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
    Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.

    Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!

    De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
    onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
    Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
    daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
    auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    Bovag
    Nap